14 de març 2009

La polla

Pujo a l'autobús i m'assec. La frase està escrita a la part posterior del respatller del seient del davant:

La polla de Moha
es grande

No serà tant Moha, penso, però de seguida se m'acut que potser no és en Moha qui ha escrit això. Potser ha estat algú que va tenir alguna experiència amb la seva polla, algun tipus de contacte, ni que fós visual. O que siguin dos els autors, vist el diferent tamany de les dues parts de la frase, encara que els tipus de tinta i de lletra semblen coincidir. En tot cas, què persegueix l'autor? Expressa admiració o és només constatar un fet? Es tracta d'impressionar les lectores? Ara les dones ja no s'impressionen de res. Si canviem la part del cos, el sentit sembla un altre: La cabeza de Moha es grande. La clavícula de Moha es grande. D'altra banda, és realment gran la polla d'en Moha? A partir de quin tamany podem dir que una polla es gran? És important saber que la polla d'en Moha es gran? Qui és en Moha?
L'avorriment és fatal. Quantes coses es diuen per fugir del silenci, per escapar del no res. Coses que no interessen a ningú. Com ara mateix jo, aquí, escrivint aquesta colla de paraules irrellevants. Quina pèrdua de temps. Potser a partir d'ara m'hauria de dedicar a escriure sobre els seients dels autobusos, missatges breus i potents, petites explosions sintàctiques:

La polla d'en Kasku
és molt grossa

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Certament tot depèn de qui és l'autor de la frase ( si és un mateix, éws evident que sí creu que el tamany importa) i si és un altre és "enveja" vol dir que l'altra "cosa" que té l'altre no és "normal" sinó grossa (apa!.Ioia)

Anònim ha dit...

Hola,

soy el usuario número 1 de tu biblio, aún no superado por ningún lletraferida de esos que pululan a todas horas como si vinieran con el pack de estanterías y las vidrieras que pusistéis hace años. Sólo quería expresar palabras de ánimo y esperar que todo vaya bien, majete.
Bueno un saludo y no te emociones excesivamente: soy amo y poseedor. Lo sé.
Venga, un saludo a Burman Flash y a Duran Duran.

Anònim ha dit...

Què li sembla si una colla de blogaires ens trobem en un lloc neutral i una tercera persona imparcial ens la medeix?

Kasku ha dit...

Ioia: caram.

Anònim: en la biblioteca donde trabajo no tenemos usuario n. 1, por lo tanto vive usted en un mundo de ilusión. Saludos a Marujita Díaz.

Bohemi(resident): això que proposa em sembla propi d'homosexuals reprimits. Vostè veurà.

Anònim ha dit...

Sr Kasku:

Deixant de banda la fàcil provocació de la foto (molt bona eh? això sí!) que cau en una escatologia que no vos escau gens, (Però si tots sabem que sóu un cavaller home. Perquè s'entesta en dissimular-ho?? Si fins i tot heu triat una foto d’una polla sí!, però amb “Trajo”!!!!) com sempre els vostres escrits, siguin o no de tema irrellevant, sempre són com un bon vi: sempre vé de gust una segona copa...

Però deixeu que ara sigui jo que em posi la màscara de punkarra, i vos digui a Vos i al vostre company de “boutades”, l'honorable AlvareS, que si tireu endavant aquesta espècie de concurs adolescent no tinc cap inconvenient en fer-ne un reportatge gràfic com cal!
El gènere ven, tothom ho sap, no? Doncs res, deixem-nos d’elegàncies, d’ètiques i d’ideals i altres bajanades com la majoria de catalans, ... que el negoci és el negoci... i l’important és fer bullir l’olla avui, i demà...Déu dirà! (I així ens va!)

Anònim ha dit...

La màquina de retratar hauria de tenir més de 15 milions de pixels...

Kasku ha dit...

... i un objectiu especial de gran profunditat de camp.

Anònim ha dit...

...esteu transcendents eh?? bufff!!!

Anònim ha dit...

Oooh! Déu meu! ...i ara que m`hi fixo bé, amb trajo sí, però no s'ha ni circumcidat abans de sortir de casa ehhh? Ai mare meva! On anirem a parar... aquest jovent!

Female ha dit...

Molt punxegut, però amb gràcia i qualitat.

JoanaDark ha dit...

Escoltin, he trobat una càmara amb 20.000 pixels, i 40 cms de profunditat de camp. Els sembla suficient? En fi.... (jo em penso que anirem sobradÍIIIIIssims pero vaja, tot sigui per no ferir l'ego d'aquests pobres homínids de tres potes.... Jíiii,jijijiji!!!)

Kasku ha dit...

JoanaDark: suposo que s'haurà fixat que el subjecte en qüestió és de raça negre. Això de les circumcisions és cosa de jueus i moros.

Female: punxegut? Vostè si que és elegant.

JoanaDark (2): urgh.

David ha dit...

Doncs jo he trobat això: "La mayoría de los animales mueven su cola por la necesidad imperiosa que tienen de comunicarse. A distancias cortas. Los gestos de la cara ayudan, pero, a distancias largas, nada como la cola para decir lo que sienten. Moverla es signo de alegría, mientras que mantenerla entre las patas suele implicar sumisión." ehem.

Kasku ha dit...

'A distancias largas'? Òstia!

Publica un comentari a l'entrada